Breaking News layout

 

Breaking News i färgglada färger. Har haft ett extremt sug efter ett pyssla den senaste tiden. Och när de där suget infinner sig, ja då ska man pyssla. Man vet aldrig hur länge det ta innan suget in inspirationen kommer tillbaka.

Breaking News in a colorful layout. Have hade a craving for scrapbooking lately. And when that craving comes, it’s best to scrapbook. You never know when the inspiration will find it’s way back again.

IMG_20130529_084954

Trav nästa söndag

På söndag är det dags igen. Tävling i Rovaniemi. Även denna gång har vi både Ekeby Nicklas och Breaking News i samma lopp. Startlistorna kom idag. Bägge har fått helt suveräna startplatser. Nicke startar på 2 och Pete på 9. Nicke som oftast får en flygande start har en stor chans att ta ledningen redan från början, vilket kan nog behöver. Och Pete är en häst som inte är som alla andra, att starta från främre raden är bland de sämsta för honom. Risken för galopp i start är extremt stor då. Men jag är ganska säker på att Saarela ska lyckas hålla honom i trav när han startar från bakre raden.

Självklart hoppas jag på vinst för min egen häst. Men jag vet att Pete är en bättre travare och oddsen är mer på hans sida. Han har ett sånt extremt tävlingshuvud. Men det återstår ju att se på söndag hur det går. Men vi håller tummarna.

IMG_20130505_210308Ekeby Nicklas, 5 maj 2013 i Tornio/Laivakangas. Kusk: Petteri Joki