Cheek <3

Var till Ylläs på tisdag med syrran för att se Cheek. Vi gick självklart på bägge konserten, även om man inte såg något under första. Men andra så stod vi i princip längst fram. En rad framför oss bara :) alltså man såg super bra!
Men de bästa hände ju efteråt. Uppe i baren. Hela gänget kom till baren och vi fick en autograf och ta bild med Cheek. Fick prata lite och de var som rena drömmen! Fick även en bild med DJ Luoma, super söt grabb ju!

image

image

image

image

One comment on “Cheek <3

  1. Chrizz on said:

    =D så du har varit till consert, jag ska oxå snart, med Lisa. Vi ska se o lyssna på Lana Del Rey, det är en födelsedagspresent från lisa till mig, jag blev överraskad när hon sa att vi ska in o se Lana Del Rey, blir spännande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

29 656Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>