Min kusin / My cousin

 

Min älskade kusin Mariel har varit upp till Pello förra helgen. Men tyvärr hade jag både trav och jobb så vi kunde inte gå ut. Men vi får försöka ta igen det till sommaren när dom kommer upp nästa gång. Vi ses tyvärr alldeles för sällan. Blir oftast bara en gång per år, om ens det. Hon bor i Hyvinkää som är en förort till Helsingfors. Och jag har ju typ aldrig tid att åka någonstans. Det är väldigt länge sen jag sist varit och hälsat på där.

My dear cousin Mariel came up to Pello last weekend. But I had both trotting and work so we could not go out to party. But we will try to make up for it in the summer when they come up next time. We see each other so rarely. Mostly like once a year, if that. She lives in Hyvinkää that is a suburban to Helsinki. And I have no time to go nowhere. It’s a really long time since I visited them there.

IMG_20130505_000234

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

29 656Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>