Project Life Week 15

Även vecka 15 är klar. Vet inte om jag är så nöjd med den, men de är ju inte de som är de viktigaste. De viktigaste är ju att man har kul när man pysslar och att man sen har minnen för livet. Project Life handlar mest om att man har kul. De finns inga regler om hur man ska göra eller hur det ska se ut.

Week 15 is also done. I don’t know if i’m so happy with it, but that is not what’s important. The important thing is that you have fun doing it and that you will have memories for life. Project Life is most about having fun. There are no rules on how to do it or how it shall look.

IMG_20130521_201301

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

29 656Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>