Project Life Week 17

Jag är inte nöjd med första rutan. Och jag HATAR min handstil. Kanske borde börja printa ut texterna. Men annars blev jag rätt så nöjd. Att jobba med andra färger än mina egna favorit färger är väldigt främmande för mig och de blir inte alltid som man tänkt.

I’m not happy with the first pocket. And I HATE my handwriting. Maybe I should print out my texts. But otherwise i’m pretty happy. To work with other colors than my favorite colors is a bit of a challenge to me and usually the result is not what I had hoped for.

IMG_20130528_213125

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

29 656Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>