Sleepy head layout

 

Detta var lite nytt för mig, att använda tre foton i en layout. Att få två bilder att se bra ut är knepigt, men detta var mycket knepigare. Men jag lyckades nog rätt så bra. Tyvärr är inte fotot de bästa, ser att de var rätt suddigt här på datorn. Men de får duga.

To use three photos in one layout is new for me. To get two photos to look nice is hard, but this was way harder. But I think it looks alright. Unfortunately the picture is a bit blurry, did not see that before a looked on the computer. But it has to do.

IMG_20130529_094027

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

29 656Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>