Project Life Week 1-2

IMG_20130623_165912Vecka 1 och 2 har fått hamna på samma sida då de inte hänt så mycket i början på året. Sidan går i lila, tyckte de blev rätt fint. Lite fler dekorationer hade jag ju kunna använd. Men de är ju inte försent att lägga till det senare heller.

Week 1 and 2 got to be on the same side because there was not much going on in the beginning of this year. Whole page goes in purple and I think it’s nice. I know I could have used more decorations, but it’s not to late to put some on later too.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

29 656Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>