Ojdå…

Ja, jag har nog glömt att jag ens har en sådan här blogg grej också. Men inte har jag haft tid å uppdatera här inte.

Mycket har hänt den senaste tiden. Sista augusti jobbade jag min sista dag på Alko. Jag hade visserligen fått fortsätta jobba på Alko i Kolari, men jag blev antagen till en utbildning och jag kände att det är dags att testa på något nytt och ta tag i små drömmar man haft. Och min utbildning är i slutspurten just nu. Bara göra klart praktiken och klara yrkesprovet sen är jag färdig lastibilsförare :D

Har min praktik på Enbuska Oy i Pello, aldrig hade jag trott att jag skulle tycka de var så kul å köra timmerbil. Alltid tänkt att det är jätte svårt å obehagligt. I fraktbilar ligger ju tyngdpunkten hyffsat lågt ner, men timmerbilar är ju fyllda ända upp så den svajar en del när man kör. Men man vänjer sig faktiskt jävligt snabbt. Har nu kört en del med last och jag tycker inte de är så mycket annorlunda från å köra bil. Visst, du kommer inte upp i fart lika fort och du måste komma ihåg att den är lång så man får tänka till lite innan man svänger i korsningar.

Annars har de inte hänt så himla mycket. Blivit en del festande den senaste tiden, men de är bara kul. Man ska väl passa på när man är ung eller hur? Kul å få träffa lite folk ju, har suttit innanför husets väggar alldeles för länge :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

29 656Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>