Med vinden i håret

Livet tar verkligen oväntade vändningar konstant. Känns som om man är en ofrivillig passagerare på en berg-o-dalbana just nu.

Som jag kunde gissa blev det inget med den allt för unga killen. De spelar ingen roll vad folk säger, ålder spelar visst roll! Men jag är inte ett dugg ledsen för det. För i samma veva så dök det upp en väldigt oväntad person. En person som jag för ett bra tag sen spanat in och varit nyfiken på å lära känna. Men då konstaterade jag att han vara för blyg och garanterat inte min typ. Men en dag så vågade han ta de första steget, vågade börja prata med mig. Och vi har umgåtts en del under helgerna och vi smsar å ringer en del.

Men som allt med mig så är det komplicerat. Dels så har bägge jävligt mycket bagage, men egentligen ser jag inte de som något hinder. Jag har varit ärlig från första början och jag berättar gärna om han frågar något. Jag känner att de finns ingen anledning till att försöka förfina saker. Jag är den jag är, de jag gjort har format mig till den jag är. Sen är jag inte kanske så stolt över allt som hänt i mitt liv, men de har hänt och de är en del av mig. Så är det bara. Jag önskar bara han ville berätta lite mer om sig själv också.

Sen är de det att i en by som denna börjar det snackas direkt. Och ingen av oss har lust för skitsnack, iaf inte innan vi vet vad som är på g mellan oss. Men de skapar ju lite problem, att behöva dölja att vi känner varandra. Och att inte kunna umgås in public gör det svårare att lära känna en person.

Tiden lär väl utvisa vad som händer. Men aldrig hade jag trott att en person kan få mig att känna som han gör. Jag har alltid trott att de där med fjärilar i magen är skitsnack. Men nu vet jag att de faktisk inte är det. En person kan verkligen få det att pirra i magen, få en att bli helt varm inombords. Tyvärr måste jag försöka hålla mina känslor tillbaka, jag vill inte bli sårad igen. Och jag är en på tok för blåögd människa som vill se de bästa inom alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

29 656Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>